ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Діяльність підприємств торгівлі – до Дня працівника торгівлі Печать
Прес-випуски 2016

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області, більш як у чверті підприємств–юридичних осіб області  (майже 2500 підприємств) торгівля  є основним видом економічної діяльності. Крім того, понад 300 підприємств здійснюють торгівельну діяльність, яка для них  не  є основною діяльністю.

Більше 98%   торгівельних підприємств відносяться до малих, з яких майже 90% є мікропідприємствами. Серед підприємств торгівлі  майже 60%  займаються оптовою торгівлею (крім торгівлі автотранспортними засобами  та мотоциклами).

На підприємствах  торгівлі в області зайнято   понад 15 тис. осіб, що становить  майже 11% від загальної кількості зайнятих працівників підприємств усіх видів діяльності. Більше 10 тисяч осіб зайняті  торгівельною діяльністю в малому підприємництві (без врахування фізичних осіб-підприємців), з них  половина  – у мікропідприємництві.

На  підприємства торгівлі  припадає  майже чверть  (23,7%)  загального обсягу реалізованої продукції (товарів, послуг) підприємств області. Водночас, обсяг реалізованих товарів  за торгівельними операціями підприємств усіх видів діяльності, як від основної, так і від  другорядної діяльності,   становить  майже 30%  в обсязі реалізованої продукції (товарів, послуг) області.

 

Перший заступник     начальника                                                                               С.В.Рибалко

 

Довідка: тел. (0432) 52 57 72  В.Пікало; e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

Більше інформації: http://www.vn.ukrstat.gov.ua/index.php/statistical-information.html

© Головне управління статистики у Вінницькій області, 2016

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області