ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Фінансові результати діяльності великих та середніх підприємств області за I півріччя 2018 року Печать
Прес-випуски 2018

За даними Головного  управління статистики у Вінницькій області за січень–червень 2018р. підприємствами області (без урахування результатів діяльності малих підприємств, підприємств сільськогосподарського виробництва, банків та бюджетних установ) отримано  прибуток   до оподаткування на суму 1518,8 млн.грн.  Прибуток одержали 69% підприємств на суму 2027,5 млн.грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року  сума прибутку  підприємств зросла на 40%, сума допущених збитків підприємств зменшилась на 22,6%. Водночас, кількість прибуткових підприємств області зменшилась  на 3,3 в.п.

Частка прибуткових підприємств за  видами економічної діяльності
(відсотків до загальної кількості  підприємств)

Підприємства усіх видів економічної діяльності, за винятком підприємств, які здійснюють діяльність у сфері адміністративного  та допоміжного  обслуговування, за підсумками діяльності у січні-червні  2018р. отримали прибуток до оподаткування.

Найбільший вплив на формування фінансового результату діяльності великих та середніх підприємств області мала діяльність промисловості, де отримано прибуток до оподаткування на 922,3 млн.грн, з яких 736,3 млн.грн отримано підприємствами переробної промисловості, 129,2 млн.грн – підприємствами постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.

 

Перший заступник начальника                                                                                                                                          С.В.Рибалко

Довідка за телефоном (0432) 52 57 72


Обновлено 29.08.2018 09:01
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області