ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Про фінансові результати діяльності великих та середніх підприємств області за 9 місяців 2015 року Печать
Прес-випуски 2015

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області за січень–вересень 2015р. великими та середніми підприємствами області (без урахування результатів діяльності банків та бюджетних установ, підприємств сільськогосподарського виробництва) отримано  прибуток  до оподаткування на суму 1336,1 млн.грн. (проти отриманого сальдованого збитку за відповідний період минулого року). Майже три чверті підприємств за підсумками діяльності  9 місяців поточного року одержали прибуток, що в 2,4 рази перевищує суму, отриману у січні-вересні минулого року. В порівнянні з січнем-вереснем 2014р. кількість прибутково працюючих підприємств зросла на 5,1 відсоткового пункту.

Найсуттєвіший вплив на формування фінансового результату області мала діяльність промислових підприємств, якими за січень-вересень 2015р. отримано 1320,7 млн.грн. прибутку до оподаткування (за відповідний період минулого року  промислові підприємства області отримали 230,4 млн.грн. збитку).

Спостерігаються позитивні зрушення у формуванні  фінансових результатів діяльності підприємств будівництва, оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів та мотоциклів, підприємств сільського, лісового та рибного господарства, з надання послуг інформації та телекомунікацій.

 

Перший заступник  начальника                                                                       С.В.Рибалко

 Довідки за телефоном (0432) 52 57 63

Обновлено 27.11.2015 12:37
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області