ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Зовнішня торгівля товарами підприємств м.Ладижина Печать
Прес-випуски 2015

Оборот зовнішньої торгівлі товарами міста Ладижина за січень–серпень 2015 року становив 23747 тис.дол. США і складався з експорту (719 тис.дол.) та  імпорту (23028 тис.дол.). Порівняно з відповідним періодом минулого року обсяги експорту товарів зменшились на 38 відсотків, а імпорту збільшились у два з половиною рази. Сальдо має від’ємне значення і становить 22310 тис.дол.

Підприємства міста в зовнішній торгівлі товарами співпрацювали з резидентами із п’ятнадцяти країн світу.

Основними статтями експорту суб’єктів господарювання м.Ладижина стали деревина паливна та деревне вугілля (167 т), що експортувались до Бельґії, білкові речовини (138 т) – до Білорусі, Німеччини та Російської Федерації, продукти, що використовуються для годівлі тварин (41 т) – до Білорусі, фармацевтична продукція (69 т)  – до Німеччини та Російської Федерації, добрива мінеральні (13 т) – до Російської Федерації та інсектициди (10 т) – до Польщі.

В імпорті товарів суб’єкти господарювання м.Ладижина співпрацювали з 16 країнами світу. Найбільшими партнерами стали Бельґія, Індонезія, Іспанія, Китай, Німеччина, Польща, Портуґалія, Словаччина, США та Чехія. За цей період до м.Ладижина імпортовано 6626 тис. шт курей свійських, 30 млн. шт яєць домашніх кур, 39 тис.т продуктів, що використовуються для годівлі тварин, 950 т продуктів неорганічної хімії,  1684 т органічних хімічних сполук та інше.

 

Перший заступник начальника                                                                         С. В. Рибалко

 

Довідки за телефоном: (0432) 52 57 71

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області