ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан та тенденції розвитку підприємств автомобільного транспорту Печать
Прес-випуски 2013

За даними річного структурного обстеження понад 60% підприємств-юридичних осіб транспортних підприємств Вінницької області займаються наданням послуг у сфері автомобільних перевезень, з яких більше половини (57,5%) здійснюють автомобільні вантажні перевезення, 42,5% – пасажирські перевезення. У порівнянні з попереднім роком, в 2012р. кількість підприємств-юридичних осіб Вінниччини, основним видом економічної діяльності яких є автомобільні перевезення, збільшилась на 6,4%. Всі підприємства автомобільного транспорту області відносяться до малого та середнього підприємництва, де 94,5% складають малі підприємства, з яких майже дві третини – це мікропідприємства.

На підприємствах автомобільного транспорту  Вінниччини зайнято понад 3 тис. осіб, з яких більше 70% працює на малих підприємствах.

За підсумками діяльності 2012р. автотранспортними підприємствами області реалізовано продукції (товарів, послуг) на суму 473,3 млн.грн., що на чверть більше в порівнянні з попереднім роком. Більше двох третин обсягу реалізації галузі припадає на малі підприємства.

 

Заступник  начальника                                                                                           О.В.Шевченко

 

Довідки за телефоном (0432) 52 57 63

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області