ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Щодо стану ділової активності сільськогосподарських підприємств Печать
Прес-випуски 2013

Результати проведеного Держстатом України анкетного опитування 773 сільськогосподарських підприємств різних регіонів  щодо стану ділової активності підприємств в  I кварталі 2013р. дають оптимістичний прогноз  щодо  діяльності  підприємств в II кварталі 2013р.

51% підприємств, які прийняли участь в опитуванні, задоволені ринком збуту сільськогосподарської продукції, що на 16 в.п. більше, ніж наприкінці минулого року.

Оцінки фінансово-економічного стану підприємств у І кварталі 2013р. найкращі за всі роки досліджень починаючи з 2000р. Прогнози щодо змін фінансово-економічного стану позитивні, і є одним з найкращих серед зареєстрованих для аналогічних кварталів сімох попередніх років обстежень.

У ІІ кварталі 2013р. сільськогосподарські підприємства очікують у тваринництві збільшення обсягів виробництва та обсягів реалізованої продукції в Україні, прогнозують падіння цін та сподіваються на прискорення темпів зростання продуктивності праці.

 

Заступник  начальника                                                                                                О.В.Шевченко

 Довідки за телефоном 52 57 63

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області