ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Виставкова діяльність на Вінниччині Печать
Прес-випуски 2012

Виставкова діяльність є однією з найдинамічніших сфер сучасної світової економіки, оскільки вона відіграє важливу роль у пропаганді нових технологій та нових видів продукції, у зміцненні внутрішньої торгівлі, стимулює закріплення позитивних структурних змін в економіці, сприяє науково-технічному та технологічному оновленню вітчизняного виробництва.

Про свою діяльність у 2011 році перед органами державної статистики у Вінницькій області прозвітувало 2 організації – Вінницька торгово-промислова палата та фірма «Регіон» (вони є організаторами виставок).

Виставковими організаціями області протягом минулого року було проведено 37 виставкових заходів, з яких – 10 виставок та 27 ярмарок. Усі зазначені заходи мали статус міжрегіональних, джерелами фінансування яких була комерційна діяльність.

Більша половина заходів (22) за тематикою відносилася до універсальних, кожний третій захід (12) – до галузевих (спеціалізованих), інші (3) – до багатогалузевих. Всі проведені у 2011 році виставкові заходи мали зацікавити як фахівців, так і широке коло відвідувачів.

41% виставкових заходів відносилися до тематичного напрямку «Текстиль, одяг, взуття; товари із шкіри; біжутерія і відповідне обладнання»; 14% проведено за тематикою «Промисловість, торгівля, наука і техніка, побутові послуги і відповідне обладнання»; по 11% – за тематикою «Культура; мистецтво, антикваріат, колекціонування; музика; фото, кіно, телебачення; книги, бібліотека», а також за напрямком «Сільське, лісове та паркове господарство, виноградарство, садівництво; відповідне обладнання»; 8% – присвячено напряму «Спорт, туризм, дозвілля, розваги, ігри та відповідне обладнання».

Виставкові заходи протягом 2011 року відвідало 266,8 тис. осіб. Середня тривалість виставок та ярмарок у 2011 році становила близько 4 днів.

Заступник начальника                                                                            С.В. Рибалко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області