ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан газифікації населених пунктів області у 2011 році Печать
Прес-випуски 2012

У 2011 році тривала газифікація міст та сіл області. Всі міста та села Вінниччини забезпечені якщо не природним, то зрідженим газом. Залишаються не газифікованими природним газом міста Бершадь та Ямпіль.

Станом на кінець 2011 року природним газом користуються споживачі 16 міст, 17 селищ міського типу та 731 (49,9% від загальної кількості) сільських населених пункти. За рік природний газ підведений до осель 29 сіл.

Крім основного постачальника газу у Вінницькій області – ПАТ «Вінницягаз», ще у 2006 році до системи газопостачання приєднались підприємства по відпуску природного газу ТОВ “Газовик” та ДП “Монтажник”, які забезпечують цим видом палива смт. Браїлів і Кирнасівка та двадцять два сільських населених пункти Жмеринського та Тульчинського районів.

В 2011 році підприємством ТОВ «Газпостачсервіс» розпочато газопостачання села Якушинці, в якому газифіковано природним газом 19 квартир.

На кінець 2011 року газифіковано природним газом (з початку газифікації) 413,2 тис. квартир, в тому числі 255,6 тис. – в містах і селищах міського типу та 157,6 тис. квартир - в сільських населених пунктах. За 2011 рік було підключено до природного газу 7,3 тис. квартир, в тому числі більш, ніж 70 відсотків – це сільські оселі. Газопостачальними організаціями Вінниччини у 2011 році відпущено споживачам 1140,1 млн. кубічних метрів природного газу, з них більше половини – населенню.

Ще залишаються населенні пункти області, в основному сільської місцевості, в приміщеннях яких користуються зрідженим газом. Цим видом палива в області газифіковано 191 тис. квартир, з них більше 84 відсотків припадає на сільські населені пункти.

З року в рік збільшується кількість помешкань, переважно сільської місцевості, в яких користуються природним газом.

Заступник начальника                                                                  О.В. Шевченко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області