ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Печать

Публікації

Оплата праці та соціально-трудові відносини

тел. 52 57 67

Статистичний збірник
"Праця Вінниччини" у 2021 році

До збірника увійшли матеріали, що відображають кількісні та якісні характеристики  найманих працівників та основні тенденції, які відбулися у сфері соціально-трудових відносин – питання щодо зайнятості населення, кількості працівників, мобільності робочої сили, розміру номінальної та індексу реальної заробітної плати, стану її виплати, неповної зайнятості, ефективності використання робочого часу, а також колективного-договірного регулювання соціально-трудових відносин
та умов праці на підприємствах. Наведена у збірнику інформація базується на системі показників державних статистичних спостережень підприємств, установ, організацій з питань статистики праці. Окремі таблиці містять результати вибіркового обстеження населення (домогосподарств) з питань обстеження робочої сили.

Кількість сторінок: 180 

Термін видання: листопад

Ціна:  210 грн

 

Статистичний бюлетень
"Кількість, робочий час та оплата праці найманих працівників області" у 2022 році 

Наведено показники, які характеризують кількість працівників, відпрацьований час, фонд оплати праці, середньомісячну заробітну плату за видами економічної і промислової діяльності та за регіонами України, а також індекси реальної заробітної плати.

Кількість сторінок: 28

Термін видання: щомісячно

Ціна:  30 грн

Статистичний бюлетень
"Стан виплати заробітної плати" у 2022 році

Вміщені дані, які характеризують стан заборгованості із виплати заробітної плати працівникам області за  категоріями підприємств-боржників: економічно активні, підприємства-банкрути та економічно неактивні підприємства. Інформацію наведено за видами економічної і промислової діяльності, у розрізі міст та районів області, а також за регіонами України.

Кількість сторінок:  28

Термін видання: щомісячно

Ціна:  30 грн

Статистичний бюлетень
"Праця у Вінницькій області" у 2021 році

У бюлетені представлена щоквартальна інформація про кількість найманих працівників, рівень їх заробітної плати, структуру фонду оплати праці, використання робочого часу, вимушену неповну зайнятість працівників, рух робочої сили, розподіл працівників за розмірами нарахованої їм заробітної плати за видами економічної і промислової діяльності, а також наведено окремі основні показники зі статистики праці у розрізі міст та районів області.

Кількість сторінок:  48

Термін видання: щоквартально

Ціна:  70 грн

 

Доповідь

"Заробітна плата та стан її виплати у 2021 році"

 


Обновлено 11.11.2022 14:30
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області