БЕЗОПЛАТНЕ ПОДАННЯ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ через КАБІНЕТ РЕСПОНДЕНТА.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (1999-2009рр.) Друк
Статистична інформація 2011

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах
(в перерахунку в первинний продукт) в середньому за місяць у розрахунку на одну особу

 

 

 

 

 

 

   - м’ясо і м’ясопродукти, кг

4,1

3,3

2,8

3,5

4,0

3,8

4,3

4,5

5,5

5,1

4,9

   - молоко і молочні продукти,

   кг

18,6

15,9

16,3

19,7

19,0

21,0

26,5

25,4

24,8

24,8

21,8

   - яйця, шт.

18

16

15

20

17

18

22

20

21

21

20

   - риба і рибопродукти, кг

1,5

1,3

1,5

1,6

1,6

2,0

2,5

2,5

2,5

2,5

2,3

   - цукор, кг

1,6

2,8

2,9

3,0

3,1

3,9

4,1

3,8

3,9

4,0

3,6

   - олія та інші рослинні жири,

   кг

1,4

1,8

2,0

2,4

2,4

2,3

2,3

2,2

2,1

2,1

2,2

   - картопля, кг

13,3

12,5

14,4

15,1

14,5

13,6

13,6

11,5

11,1

10,4

9,3

   - овочі та баштанні, кг

10,7

9,5

9,1

10,3

9,6

9,1

10,5

10,2

10,7

9,9

11,0

   - фрукти, ягоди, горіхи,

   виноград, кг

1,8

2,2

2,0

2,5

2,1

2,5

3,3

2,7

3,3

3,4

2,8

   - хліб і хлібні продукти, кг

8,6

11,5

12,5

13,4

11,7

12,4

12,8

12,3

11,9

11,9

10,7

Останнє оновлення на Понеділок, 28 березня 2011, 11:55
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області