ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан газифікації населених пунктів області у 2014 році Печать
Прес-випуски 2015

У 2014 році тривала  газифікація природним газом населених пунктів Вінницької області, переважно сільської місцевості, що користувались зрідженим газом. Не газифікованими  природним  газом  залишаються міста Бершадь та Ямпіль.

На кінець 2014 року природним газом користуються споживачі 16 міст, 17 селищ міського типу та 766 ( більше половини від загальної кількості) сільських населених пунктів.

Основним постачальником у системі газопостачання  Вінницької області залишається ПАТ по газопостачанню та газифікації «Вінницягаз», а  підприємства  ТОВ «Газпостачсервіс» та “Газовик” і ДП “Монтажник“ ТОВ «Кристал» забезпечують цим видом палива смт. Браїлів і Кирнасівка та 27 сільських населених пунктів  Вінницького, Жмеринського та Тульчинського районів.

З початку газифікації природним газом у Вінницькій області газифіковано 435 тис. квартир,  в тому числі 263 тис. – в містах і селищах міського типу та 172 тис. – в сільських населених пунктах.  Протягом 2014 року до природного газу було підключено 4,3 тис. квартир, з них – майже 61 відсотків складають сільські оселі. Газопостачальними організаціями Вінниччини у 2014 році відпущено споживачам 998 млн. кубічних  метрів природного газу, з них 60,7% – населенню.

Ще залишаються населенні пункти області, в основному сільської місцевості, в приміщеннях яких користуються зрідженим газом. Цим видом палива в області газифіковано більш ніж 174 тис. квартир, з них більше 84 відсотків припадає на сільські населені пункти.

 

Заступник начальника                                                                                          В.Б. Моісеєв

 

Довідки за телефоном: (0432) 52 57 61

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області