ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Рентабельність операційної діяльності великих та середніх підприємств області за 1 півріччя 2014 р Печать
Прес-випуски 2014

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області на підставі фінансової звітності підприємств рентабельність операційної діяльності (або ефективність діяльності) великих та середніх підприємств Вінницької області за січень–червень 2014р. склала 1,9% (проти 5,1% за відповідний період минулого року). Найвищу рентабельність за цей період мають підприємства оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів (14,6%), охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (10,8%) та підприємства з надання інформаційних та телекомунікаційних послуг (9,6 відсотку).

Ефективність операційної діяльності великих та середніх промислових  підприємств області за підсумками роботи 1 півріччя 2014р. склала 3,0%, що на 3,3 в.п. нижче рівня рентабельності операційної діяльності за відповідний період минулого року. Значно вище середнього по промисловості є рівень рентабельності операційної діяльності підприємств з виробництва комп'ютерів, електронної та оптичної продукції (23,5%), з оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності (23,0%) та з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (20,3). Рентабельність операційної діяльності підприємств з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря за 1 півріччя 2014 р. склала 7,4 відсотку.

 

Заступник  начальника                                                                      О.В.Шевченко

 

Довідки за телефоном 52 57 63

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області