БЕЗОПЛАТНЕ ПОДАННЯ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ через КАБІНЕТ РЕСПОНДЕНТА.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Друк
Статистична інформація 2012


Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (1999-2011рр.)

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (в перерахунку в первинний продукт) в середньому за місяць у розрахунку на одну особу

 

 

 

м’ясо і м’ясопродукти, кг

4,1

3,3

2,8

3,5

4,0

3,8

4,3

4,5

5,5

5,1

4,9

5,5

5,4

молоко і молочні продукти, кг

18,6

15,9

16,3

19,7

19,0

21,0

26,5

25,4

24,8

24,8

21,8

21,8

20,6

яйця, шт.

18

16

15

20

17

18

22

20

21

21

20

20

21

риба і рибопродукти, кг

1,5

1,3

1,5

1,6

1,6

2,0

2,5

2,5

2,5

2,5

2,3

2,5

2,4

цукор, кг

1,6

2,8

2,9

3,0

3,1

3,9

4,1

3,8

3,9

4,0

3,6

3,4

3,7

олія та інші рослинні жири, кг

1,4

1,8

2,0

2,4

2,4

2,3

2,3

2,2

2,1

2,1

2,2

2,1

2,1

картопля, кг

13,3

12,5

14,4

15,1

14,5

13,6

13,6

11,5

11,1

10,4

9,3

9,3

9,3

овочі та баштанні, кг

10,7

9,5

9,1

10,3

9,6

9,1

10,5

10,2

10,7

9,9

11,0

10,1

10,9

фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кг

1,8

2,2

2,0

2,5

2,1

2,5

3,3

2,7

3,3

3,4

2,8

2,7

2,9

хліб і хлібні продукти, кг

8,6

11,5

12,5

13,4

11,7

12,4

12,8

12,3

11,9

11,9

10,7

10,9

10,8

Останнє оновлення на Середа, 12 вересня 2012, 15:39
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області