ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Стан заборгованості з виплати заробітної плати працівникам області на 1 вересня 2016 року Печать
Прес-випуски 2016

Головне управління статистики у Вінницькій області повідомляє.

Сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств та організацій Вінницької області на 1 вересня  2016 року становила 11,0 млн.грн.

Із загальної суми боргу дещо менше четвертої частини (23,8%) припадає на економічно активні підприємства, більше половини (52,3%) – на підприємства-банкрути, частка економічно неактивних підприємств в обсязі заборгованості складає  23,9%.

У загальній сумі заборгованості України питома вага Вінницької області становила  0,6%.

Більше двох третин (68,4%) невиплаченої заробітної плати припадає на промислові підприємства області. Серед решти підприємств найбільша частка боргу перед працівниками  професійної, наукової і технічної діяльності (7,8%) та будівництва (7,2%).

Сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам економічно активних підприємств на 1 вересня 2016 року становила 2,6 млн.грн. Своєчасно не розрахувались з працюючими 16 економічно активних підприємств та організацій області.

Кількість працівників економічно активних підприємств, які своєчасно не отримали заробітну плату, склала 1,0 тис. осіб або 0,4% від загальної кількості працюючих. Кожному з працівників, кому заробітна плата виплачується із затримкою, в середньому заборговано 2673 грн.

Про наявність заборгованості з виплати заробітної плати повідомили 24 підприємства-банкрута області, сума їх боргу на 1 вересня  2016 року становила 5,8 млн.грн.

На 1 вересня 2016 року заборгованість перед працівниками з виплати заробітної плати у 13 районах області (Гайсинському, Козятинському, Літинському, Немирівському, Оратівському, Піщанському, Погребищенському, Теплицькому, Томашпільському, Тиврівському, Хмільницькому, Чернівецькому, Ямпільському) та у м.Хмільнику відсутня.

 

В.о. начальника                                                                                                 С.В. Рибалко

Довідки за телефоном: (0432) 52 57 67

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області