ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Печать

ДЕРЖСТАТ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

11.08.2015                                                           м.Вінниця                                        №     65

Про подальші заходи щодо
проведення в Головному управлінні
статистики у Вінницькій області
перевірок відповідно до Закону
України «Про очищення влади»

З метою реалізації Закону України «Про очищення влади» (далі - Закон), згідно Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо- застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 . Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, зі змінами (далі - Порядок), у відповідності до Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України 16.10.2014 № 1025-р, та на виконання наказу Головного управління статистики у Вінницькій області від 11.11.2014 №94 «Про організацію проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»

НАКАЗУЮ:

1. Провести в Головному управлінні статистики у Вінницькій області (далі - ГУС у Вінницькій області) перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону (далі - перевірка), стосовно посадових і службових осіб апарату ГУС у Вінницькій області та управлінь відділів статистики у районах.

2. Визначити дати початку проведення перевірки:

стосовно керівників і заступників керівників самостійних структурних підрозділів апарату ГУС у Вінницькій області - з 11 серпня 2015 року;

стосовно керівників і заступників керівників підрозділів у складі самостійних структурних підрозділів апарату ГУС у Вінницькій області - з 14 серпня 2015 року;

стосовно інших посадових і службових осіб апарату ГУС у Вінницькій області - з 10 вересня 2015 року, за окремим графіком;

стосовно керівників і заступників керівників управлінь (відділів) статистики у районах - з 17 серпня 2015 року;

стосовно керівників підрозділів у складі управлінь статистики у районах - з 19 серпня 2015 року;

стосовно інших посадових і службових осіб управлінь (відділів) статистики у районах - з 21 вересня 2015 року, за окремим графіком;

3. Затвердити План проведення перевірки, що додається.

4. Відповідальними за виконання заходів передбачених цим наказом (далі - відповідальні структурні підрозділи) є самостійні структурні підрозділи ГУС у Вінницькій області визначені пунктом 1 наказу Головного управління статистики у Вінницькій області від 11.11.2014 № 94 «Про організацію проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади».

5. Відповідальним структурним підрозділам забезпечити ознайомлення з цим наказом посадових і службових осіб апарату ГУС у Вінницькій області та керівників управлінь (відділів) статистики у районах.

6. Керівникам управлінь (відділів) статистики у районах забезпечити ознайомлення з цим наказом підлеглих посадових і службових осіб.

7. Управлінню інформаційних технологій (Воронова І.Ю.) забезпечити, оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ГУС у Вінницькій області.

8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник                                С. Н. Ігнатов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом ГУС у Вінницькій області
від 11.08.2015 №65

План проведення перевірки у Головному управлінні статистики у Вінницькій області
достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою
статті 1 Закону «Про очищення влади»

№ п/п

Найменування заходу

Термін виконання

Відповідальний виконавець

1.

Забезпечення збору та підготовка копій декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік, паспортів, документів про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, трудових книжок та власноручно написаних заяв, передбачених статтею 4 Закону, за формою згідно з додатками 1 або 2 до Порядку:

до 07 серпня 2015 року

Відділ кадрово-правового забезпечення (Крук Н.В., Михайленко О.В.) та Сектор з питань запобігання та виявлення корупції (Бережнюк О.М.), керівники структурних підрозділів апарату ГУС у Вінницькій області та

 

стосовно керівників і заступників керівників самостійних структурних підрозділів апарату ГУС у Вінницькій

до 14 серпня 2015 року

управлінь (відділів) статистики у районах.

 

- стосовно керівників і заступників керівників підрозділів у складі самостійних структурних підрозділів апарату ГУС у Вінницькій області

до 17 серпня 2015 року

 

 

- стосовно інших посадових і службових осіб апарату ГУС у Вінницькій області

за окремим графіком

 

 

стосовно керівників і заступників керівників управлінь (відділів) статистики у районах

до 20 серпня 2015 року

 

 

- стосовно керівників підрозділів у складі управлінь статистики у районах

до 21 серпня 2015 року

 

 

- стосовно інших посадових і службових осіб управлінь (відділів) статистики у районах

за окремим графіком

 

 

Перевірка, згідно з вимогами пункту 14 Порядку, на підставі відомостей, наявних в особових справах, достовірності відомостей, зазначених у заявах осіб, які підлягають перевірці, щодо незастосування до них заборон

у десятиденний строк 3 дня надходження заяви

Відділ кадрово-правового забезпечення (Крук Н.В., Михайленко О.В.) та Сектор з питань запобігання та виявлення корупції (Бережнюк О.М.)

 

Підготовка та надсилання до органів перевірки за місцем проживання осіб, які підлягають перевірці, запитів про проведення перевірки за формою згідно з додатком 3 до Порядку.

у триденний термін після надходження заяв

Відділ кадрово-правового забезпечення (Крук Н.В., Михайленко О.В.) та Сектор з питань запобігання та виявлення корупції (Бережнюк О.М.)

 

Надсилання до Мін'юсту повідомлень про початок проходження перевірок за формою згідно з додатком 4 до Порядку

у день надіслання запитів органам перевірки

Відділ кадрово-правового забезпечення (Крук Н.В., Михайленко О.В.) та Сектор з питань запобігання та виявлення корупції (Бережнюк О.М.)

 

Розміщення на офіційному веб-сайті ГУС у Вінницькій області Інформації про початок перевірок разом із копіями заяв осіб, які підлягають перевірці, та їх декларацій (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом).

у день надіслання запитів органам перевірки

Відділ кадрово-правового забезпечення (Крук Н.В., Михайленко О.В.) та Сектор з питань запобігання та виявлення корупції (Бережнюк О.М.), управління Інформаційних технологій (Воронова І.Ю.)

 

Підготовка та подання начальнику ГУС у Вінницькій області довідок про результати перевірок за формою згідно з додатком 5 до Порядку.

в одноденний строк із дня надходження останньої відповіді або відповіді, яка є підставою для застосування заборони

Відділ кадрово-правового забезпечення (Крук Н.В., Михайленко О.В.) та Сектор з питань запобігання та виявлення корупції (Бережнюк О.М.)

Обновлено 12.08.2015 11:37
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області