ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Печать

Результати електронного декларування за 2016 рік працівниками
Головного управління статистики у Вінницькій області

 

 

Станом на 01.04.2017 року 208 осіб, а саме – державні службовці категорії «Б» та «В», посадові особи, які наділені посадовими повноваженнями щодо здійснення організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функції ГУС у Вінницькій області, дотримуючись вимог фінансового контролю Закону України «Про запобігання корупції», подали декларації в електронній формі через офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції.

Зобов’язання державних службовців ГУС у Вінницькій області  категорій «Б» та «В» невідкладно, але не пізніше десятиденного терміну з моменту відкриття суб’єктом декларування або членом його сім’ї валютного рахунка в установі банку-нерезидента, суттєвої зміни у майновому стані суб’єкта декларування, в порядку передбаченому статтею 52 «Додаткові заходи фінансового контролю» ЗУ «Про запобігання корупції», було виконано та подано на сайт НАЗК України повідомленнями вісьмома державними службовцями ГУС у Вінницькій області.

Інформація щодо результатів подання працівниками ГУС у Вінницькій області декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік.

 

Назва територіаль-ного органу державної статистики

Штатна чисельність працівників ГУС
у Вінницькій області на 01.04.2017

Кількість державних службовців, які перебувають у трудових відносинах
(в тому числі в дикретній відпустці)  станом на 01.04.2017

Кількість державних службовців, які вчасно подали декларацію
за 2016 рік станом на 01.04.2017

 

Кількість посадових осіб,
які наділені посадовими повноваженнями щодо здійснення організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функції станом на 01.04.2017

Кількість державних службовців, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави станом на 01.01.2017 року, а саме:

Всього

В тому числі, які не подали станом на 01.04.2017

ГУС у Вінницькій області

263

205

205

3

27

25

 

На виконання статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» та на  виконання доручення Держстату №24-4/17-17 від 01.03.02017 щодо подання до 01 квітня 2017 року електронних декларацій за 2016 рік працівниками Головного управління статистики у Вінницькій області, станом на 14.03.2017 року завершено роботу по поданню електронних декларацій працівниками ГУС у Вінницькій області. Е-декларації подано 208 працівниками, з них:

– 205 працівників – це державні службовці – посадові особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, визначені пунктом «а» пункту 2 частини першої статті 3 вищевказаного Закону:

– 3 працівника це особи, які наділені посадовими повноваженнями здійснювати організаційно-розпорядчі чи адміністративно-господарські функції.

Крім того, із 27  осіб, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави станом на 01.01.2017 року та були зобов’язанні подати декларації за період не охоплений раніше поданими деклараціями, подали 25 осіб. Із двох осіб, що не подали декларації, одна знаходиться за межами України (Лук’янчук К.В.), а друга особа (Білоконь Т.С.) відмовилась подавати декларацію, про що буде проінформовано Національне агентство з питань запобігання корупції повідомленням про факт неподання за встановленою формою.

 

 

Завідувач сектору запобігання та виявлення корупції                                                                                                                     О.М.Бережнюк

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області