ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Печать

Результати електронного декларування за 2018 рік
працівниками Головного управління статистики у Вінницькій області

 

На виконання виконанням вимог статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»  особами, зазначеними в пункті 1, підпунктах «а» і «в» пункту 2, пункту 5 частини першої статті 3 Закону, які зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається НАЗК, повідомляємо наступне.

Станом на 19.03.2019 року завершено етап електронного декларування працівниками Головного управління статистики у Вінницькій області.
Е-декларації подано 208 особами, з них:

1) 201 працівник – це державні службовці – посадові особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, визначені пунктом «а» пункту 2 частини першої статті 3 вищевказаного Закону;

2) 7 працівників це особи, які наділені посадовими повноваженнями здійснювати організаційно-розпорядчі чи адміністративно-господарські функції.

Крім того, 4 особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави протягом 2018 року та були зобов’язанні подати декларації за період не охоплений раніше поданими деклараціями, виконали свій обов’язок та надали на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларації за типом після звільнення, що охоплює попередній 2018 рік.

 

 

Завідувач сектору запобігання та виявлення корупції                                                                                           О.БЕРЕЖНЮК

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області