ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Фінансові результати діяльності великих та середніх підприємств Вінницької області за 9 місяців 20 Печать
Прес-випуски 2016

За даними Головного  управління статистики у Вінницькій області за січень–вересень 2016р. великими та середніми підприємствами області (без урахування результатів діяльності банків та бюджетних установ, підприємств сільськогосподарського виробництва) отримано  прибуток   до оподаткування на суму 771,5 млн.грн  Прибуток одержали  три чверті підприємств на суму 1840,8 млн.грн,  решта – збиток на суму 1069,3  мільйонів гривень. В порівнянні з відповідним періодом минулого року  частка збиткових підприємств  зменшилась на 3,9в.п.

Найбільший вплив на формування фінансового результату області мала діяльність промислових підприємств, якими за 9 місяців  2016р. отримано    1080,5 млн.грн  прибутку до оподаткування. В порівнянні з відповідним періодом минулого року в промисловості кількість прибуткових  підприємств зросла  на  5,7 в.п., суттєво поліпшились фінансові результати діяльності підприємств з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, підприємств з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції, машинобудування.

 

Перший заступник начальника                                                                С.В.Рибалко

  

Довідка: тел. (0432) 52 57 72

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області