ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Робота промисловості області за січень–лютий 2013 року Печать
Прес-випуски 2013

За підсумками двох місяців в області зберігається тенденція зростання промислового виробництва – проти відповідного періоду минулого року індекс становив 108,1%.

За темпами промислового виробництва серед регіонів України Вінниччина посіла 6 місце, на 13 відсоткових пункти перевищуючи загальнодержавний показник.

Порівняно з січнем–лютим 2012р. в 2,1 раза збільшено обсяги промислового виробництва у добувній промисловості і розробленні кар’єрів.

Приріст у переробній промисловості становив 19% (в основному за рахунок збільшення обсягів на 25% у виробництві харчових продуктів та напоїв, у 2,3 раза – у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, на 43% – у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, на 5% – у виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання).

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря обсяги зменшились на 14%.

За січень 2013р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 1572,3 млн.грн.

Основу  структури реалізованої продукції області складає виробництво харчових продуктів та напоїв, на яке припадає 49% загальнообласного обсягу. Підприємствами з виробництва та постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря реалізується 36% продукції, хімічних речовин і хімічної продукції – 5%, виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльністі – 3%,  продукції машинобудування – 2%.

 

Заступник начальника                                                                                                      О.В. Шевченко

Обновлено 25.03.2013 12:21
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області