ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Надходження цукрових буряків на переробні підприємства Вінницької області за січень-листопад 2012р. Печать
Прес-випуски 2012

У 2012 році цукроварінням займаються 9 цукрових заводів області, яким надана квота на переробку цукрового кореня. Вирощені цукрові буряки використовуються в основному, як цукросировина. За січень-листопад 2012 року від усіх категорій господарств (включаючи власновирощену сировину) надійшло переробним підприємствам майже 2,2 млн.т, на умовах продажу – 580 тис.т, на давальницьких умовах цукрозаводи отримали сировини – 404 тис.т, власновироблених цукрових буряків – 1,2 млн.т.

На переробні підприємства надійшло цукрових коренів (включаючи закуплену, давальницьку сировину та власновироблені цукрові буряки) від сільськогосподарських підприємств області 966 тис.т, господарств населення – майже 8 тис.т, інших господарських структур – 10 тис.т. Ціни, що склалися від продажу цукрової сировини сільськогосподарськими підприємствами склали 399,4 гривень за тонну, господарствами населення – 485,7 гривень за тонну, іншими господарськими структурами – 359,5 гривень за тонну.

Перший заступник начальника                                               С.В. Рибалко

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області