ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Будівельна діяльність підприємств області у січні 2012 року Печать
Прес-випуски 2012

У січні 2012р. підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 41,5 млн.грн., що на 16,5% більше проти січня попереднього року.

Частка Вінницької області у загальнодержавному обсязі будівельних робіт у 2011р. становила 1,6%. За цим показником Вінниччина посіла чотирнадцяте місце серед регіонів України, а за темпами приросту – десяте.

За видами будівельної діяльності переважна (76,6%) частка обсягів будівництва припадає на підприємства, що займаються будівництвом будівель та споруд. Обсяги робіт таких підприємств проти січня 2011р. збільшились на 9,9%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 89,8% від загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонтів (4,5% та 5,7% відповідно).

Будівельні підприємства м.Вінниці, якими виконано 81,3% загально-обласного обсягу робіт, наростили їх проти січня  попереднього року на 17,5%.

Зросли обсяги будівництва у містах Вінниці, Хмільнику, Ладижині  та Іллінецькому, Хмільницькому,  Вінницькому, Бершадському, Барському, Козятинському, Гайсинському, Томашпільському, Тульчинському районах.

 

Заступник начальника                                                               Ольга Шевченко
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області