ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Будівельна діяльність підприємств області у січні–жовтні 2011 року Печать
Прес-випуски 2011

 

У січні–жовтні 2011р. підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 1117,2 млн.грн., що на 33,1% більше проти відповідного періоду попереднього року.

Частка Вінницької області у загальнодержавному обсязі будівельних робіт у січні–жовтні 2011р. становила 2,5%. За цим показником Вінниччина посіла одинадцяте місце серед регіонів України, а за темпами приросту – четверте.

За видами будівельної діяльності переважна (90,5%) частка обсягів будівництва припадає на підприємства, що займаються будівництвом будівель та споруд. Обсяги робіт таких підприємств проти січня–жовтня 2010р. збільшились на 35,1%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 72,2% від загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонтів (24,8% та 3,0% відповідно).

Будівельні підприємства м.Вінниці, якими виконано 80,0% загально-обласного обсягу робіт, наростили їх проти січня–жовтня попереднього року на 29,4%.

Зросли обсяги будівництва у містах Вінниці, Могилів–Подільському, Ладижині, Жмеринці, Хмільнику та Чечельницькому, Жмеринському, Хмільницькому, Бершадському, Могилів–Подільському, Барському, Козятинському, Немирівському, Шаргородському, Мурованокуриловецькому, Тульчинському, Іллінецькому, Вінницькому, Літинському, Піщанському районах.

 

Заступник начальника                                                               Ольга Шевченко

Обновлено 24.11.2011 10:21
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області