ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Комп’ютерні послуги на зовнішньому ринку Печать
Прес-випуски 2011
Основа експорту комп’ютерних послуг – це створення програмного забезпечення. Суб’єкти господарювання області надали їх  резидентам Кіпру, Сент-Вінсенту і Ґренадін, Віргінських островів, Британських та Молдови на 12230 тис.дол. Крім того, резидентам Віргінських островів, Британських, Кіпру та Ізраїлю були надані послуги з оброблення даних, а резидентам Польщі – консультаційні послуги з питань інформатизації.

Що стосується імпорту комп’ютерних послуг, то слід відмітити, що їх обсяги майже в 50 раз менші від обсягів експорту. В імпорті комп’ютерних послуг головними партнерами є Австрія і Польща. Резиденти Австрії надавали консультаційні послуги, Польщі – консультаційні та послуги з технічного обслуговування комп’ютерної техніки. Крім того, в імпорті послуг, Вінничани співпрацювали із резидентами Франції, Німеччини та Сполученого Королівства.

Направлено для публікації. При оприлюдненні посилання на джерело отримання інформації обов’язкове.

Заступник начальника                                                      С.В. Рибалко

Обновлено 10.03.2011 15:18
 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області