ШАНОВНІ РЕСПОНДЕНТИ! З 1 СІЧНЯ 2023 РОКУ СТАТИСТИЧНА ТА ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ПОДАЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ.
05.02.2013р. в актовому залі Головного управління статистики о 1000 відбудеться інструктивна нарада з питання «Порядок складання статспостереження по ф.№50-сг  «Основні економічні показники роботи с/г підприємства»
Транспортні послуги на зовнішньому ринку Печать
Прес-випуски 2014

За даними Головного управління статистики у І півріччі 2014р. суб’єктами господарювання області надано нерезидентам послуг на 33 млн.дол. США. і отримано від них – на 7 млн.дол. Транспортні послуги, як за обсягами експорту, так і за обсягами імпорту посідають п’яте місце і становлять 935 тис.дол. та 575 тис.дол., відповідно. Весь обсяг експорту транспортних послуг – це послуги автомобільного транспорту, а саме: послуги вантажного автомобільного транспорту (83% надаваних транспортних послуг), транспортно–експедиційні послуги (14%) та послуги пасажирського автомобільного транспорту (3%). Ці послуги надані резидентам із 12 країн світу. Найбільшими партнерами в експорті транспортних послуг стали Велика Британія (435 тис.дол.) та Російська Федерація (281 тис.дол.). Крім того, суттєві обсяги транспортних послуг, надавались резидентам із Австрії, Білорусі, Вірменії, Литви та Німеччини.

Левову частку (85%) транспортних послуг, отриманих суб’єктами господарювання області, займають послуги автомобільного транспорту (490 тис.дол.), основою яких є транспортно-експедиційні послуги (56%) та послуги вантажного автомобільного транспорту (26%). Крім того, підприємства області користувались послугами морського, повітряного, залізничного транспорту та іншими допоміжними і додатковими транспортними послугами, насамперед, послугами оформлення документів відповідно до митних вимог. Транспортні послуги були отримані від партнерів із 27 країн світу. Найбільші обсяги належать резидентам Австрії, Греції, Китаю, Німеччини, Польщі, Туркменістану та Фінляндії.

 

Перший заступник начальника                                                                           С.В. Рибалко

 

Довідки за телефлнлм: (0432) 52 57 71 

 

При використанні статистичної інформації посилання на Головне управління статистики обов'язкове
©
 Головне управління статистики у Вінницькій області
Розробник сайту: управління інформаційних технологій Головного управління статистики у Вінницькій області